Leverings- og handelsbetingelser

Generel information

Navn: Betongården

Adresse: Trundholmvejen 4, 4573 Højby

Mail: info@betongaarden.dk

Tlf. nr.: +45 3168 2784

Hos Betongården kan du bestille varer via vores webshop. Hvis du har spørgsmål til varer, som ikke er på webshoppen eller du ønsker tilbud på et større antal, er du velkommen til at skrive til os.

Priser

Alle angivne priser er inkl. 25 % moms og levering, såfremt intet andet er angivet. For erhverv er prisen også inkl. moms medmindre andet udtrykkeligt fremgår af ordrebekræftelsen.

 

Vejledende mængde

Produktmængden er vejledende. Så beregn altid lidt mere end det du skal bruge, vægten kan svinge, f.eks. i tørvejr og regnvejr. Da vådt og tørt materiale ikke vejer det samme. Dette skal du altid medregne, når du handler og bestiller gennem Betongården.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret på ordren, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen begynder fra den dag du modtager varen og udløber 14 dage efter du har modtaget varen. Bemærk venligst, at der ikke er fortrydelsesret på levering af varer, der er blevet blandet med andre varer fra samme levering og derfor ikke kan sorteres fra hinanden.

Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal du sende os en mail på info@betongaarden.dk. I mailen skal ordrebekræftelsen vedhæftes, navn og telefon nummer. Derudover en begrundelse for returneringen. Ved bytning af produkter, hvor ombytningen ikke er underlagt af reklamationsret, skal der betales returfragt og ny fragt for produktet.

Bemærk ved returnering af kun en del af en ordre, får du ikke fragtomkostninger retur.

 

Returnering

Som kunder hos Betongården har du ret til fortryde dit køb inden 14 dage fra modtagelse af varen. Når du har givet besked om, at du vil fortryde købet, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Du skal selv betale for varen returneres til os og det er dig som hæfter, hvis der skulle opstå skade på varen under transporten.

Varerne hos Betongården kan ikke returneres som normal post. Vi kan være behjælpelige med at arrangere en afhentning til returforsendelsen, dog skal fragt omkostningerne forudbetales til os inden afhentning.

 

Varens stand ved returnering

Hvis varen på nogen måde har mistet værdi, som skyldes du har brugt den på en anden måde end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, kan du kun få dele af købsbeløbet tilbage eller intet af købsbeløbet. Beløbet du får tilbage afhænger af varens handelsmæssig værdi. Der skal altid betales for en returfragt ved returnering af en vare, som er bestilt hos Betongården.

Hvis varen ikke er i original emballage (big bag) tages ikke retur.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du har fortrudt dit køb, får du dine penge tilbage når vi har modtaget varen retur. Skulle det vise sig at varen er værdiforringet ved modtagelse på vores lager fratrækker vi det beløb, som værdiforringelsen hører til. Beløbet størrelse kan ikke fastsættes, da det varierer fra sag til sag.

 

Varen sendes retur til

For at få oplyst hvor varen skal sendes til skal du skrive til vores kundeservice for at få adressen oplyst.

 

Afbestilling af ordre

For at afbestille en ordre skal du kontakte kontoret ved at ringe til os eller sendes os en mail på info@betongaarden.dk

 


Forgæves kørsel / annullering af ordre ved ankomst

Når du som kunder handler gennem Betongården, og acceptere vores handelsbetingelser giver du os ret til at opkræve 1.200 kr. for forgæves kørsel, plus den pågældende zone takst.

 

Reklamationsret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Dette betyder, at du enten kan få pengene tilbage, varen ombyttet, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Produktet skal være urørt og i samme mængde og stand som ved modtagelsen. Reklamations sager skal ske på info@betongaarden.dk – Reklamationssager kan ikke løses over telefon.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være berettiget.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du skrive til os for afleveringssted.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende: Ordrebekræftelsen og beskrivelse af fejlen.

Der er ikke reklamationsret på forkert bestilte produkter. Men tilbyder at afhente varen mod betaling.

 


Leveringsbetingelser

Betongården leverer til det meste af Sjælland. Leveringen finder sted med et fragtfirma og den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores rækkevidde, f.eks. ved produktknaphed, mangelfuld levering af tredjemand, udsolgte varer og udgåede varer. Ved væsentlig forsinkelse vil vi underrette køberen herom. Økonomiske tab på grund af produktets forsinkelse dækkes ikke af Betongården. Bestillinger foretager før kl. 12:00 på hverdage bliver behandlet samme dag og leveres til oplyste tidsrammer.

Det er et krav, at der under levering af varen er fast grund på leveringsadressen. Lastbilchaufførerne har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår f.eks. skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder derfor at du kan opleve, at du vare ikke kan aflæsses lige der hvor du har ønsket det. Har du ikke fast underlag, vil aflæsningen som regel ske på nærmeste fast vej.

Betingelser for levering er desuden at der ikke må være lagt skrøbelige fliser på kørestedet, da de risikerer at briste, samt at underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Ved at du angiver ønsket leveringssted SKAL betingelser for kørsel med lastbil være opfylde ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted til varen. Leveringsadressen skal være tilgængelig med almindelig lastbil og vejen dertil skal være fremkommelig med almindelig lastbil. Vejen SKAL være mindst 3 meter bred og have en frihøjde på 4 meter. Indenfor det frirum på 3 x 4 meter, må der ikke være grene eller liggende som kan gøre skade på lastbilen. Vær særlig opmærksom på dette hvis du bestiller fra haveforening eller lignede, sted med smalle tilkørselsveje.

Det er dit ansvar, at vejen kan bruges uden der sker skader på vej eller bil. Skriv til os hvis du er i tvivl. Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber, ikke er at træffe på leveringstidspunktet, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet. Ved bestilling over 14 ton, skal følgende pladsforhold være opfyldt. Der skal på leveringsstedet være pladsforhold, der gør det muligt at manøvre for en lastbil med længde 17 meter, bredde 3 meter, højde 4 meter, drejebredde 8 meter og totalvægt på 52 ton.

Ved at du bekræfter disse handelsbetingelser giver du os tilladelse til at køre over dit fortov samt indkørsel og frasiger os Betongården ansvaret, hvis der skulle ske skader på fortov eller indkørsel mm.

 


Levering af bigbag med palle

Varer der bliver bestilt på palle bliver fragtet med en ekstern fragtmand. Hvis du bestiller inden klokken 12:00, leveres der normalt efter 1-5 hverdage. Der kan dog forekomme længere leveringstider. Pallen bliver sat af med løftevogn, og bliver sat ved kantsten. Pallen kan ikke sættes i grus rabat, vejkant eller på græs samt småsten, da det ikke er sikkerhedsmæssige ansvarligt for fragtmanden. Palle leveringer sker med en stor fragtbil, med en max længde på 17 meter og skal derfor have begrænset plads til at komme frem til det ønskede aflæsningssted. Når du bestiller levering med palle, behøver du ikke være hjemme ved modtagelsen.

Bemærk: Vores fragtmand levere til nærmeste kørefast vej (Asfalteret) og sætter pallen ved kantsten. Betingelserne er gældende hvis andet ikke er aftale med teamet hos Betongården.

 


Levering af bigbag med kran

Dine bigbag vil blive aflæsset i starten af din indkørsel eller fortov hvis andet ikke er angivet. Dog skal de opfylde vores generelle leveringsbetinger for levering med lastbil, ellers finder chaufføren det bedst egnede sted for leveringen. Vi kan kun løfte bigbags 8 meter fra centrum af lastbilens midtpunkt.

 


Leveringsomkostninger

Beløbet for leveringen betales af køber og bliver automatisk tilføjet til din ordre ved at indtaste dit postnummer. Leveringsomkostningerne afhænger af bestillingens størrelse og vægt, samt hvilken zone som du befinder dig i. Fortryder du købet efter levering, skal du selv står for returfragten, vi kan også stå for returfragten på din regning. Bemærk at du ikke kan afvise at modtage din bestilling ved at nægte modtagelse af varen.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
– Navn
– Adresse
– Tlf.nr.
– Mailadresse
– CVR (hvis relevant)
– EAN (hvis relevant)

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Unelco ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Bemærk at der tages forbehold for trykfejl og prisfejl samt udsolgte varer.